Pro Grinding Oy - Professional grinding technology

Kuka olemme?

Olemme Pro Grinding AM Oy, jonka omistaa 2 Pohjois-Karjalalaista työntekijää. Saavutimme tammikuussa 2018 kuuden vuoden iän, mutta kokemusta omalta alaltamme löytyy yli 15 vuoden ajalta.

 

Mitä teemme?

Me huollamme ja valmistamme lastuavia työkaluja, sekä tarkkoja erikoiskomponentteja metalliteollisuuteen. Valmistamme mm. kierrekeernoja, pyöröhiottuja tarkkoja osia (±0,0025), sekä uusia erikoisteriä. Teemme myös koneistettavia osia, jotka eivät vaadi suurta tarkkuutta. UUTUUTENA!! Välitämme tunnettujen brändien työkaluja ja koneistustarvikkeita. Edustamamme merkit löydät näiltä sivuilta.

 

Miten teemme?

Jokaisen työkalun huollamme ja valmistamme itse. Meillä on kokemusta ja erikoisosaamista, sekä uusimmat työkalut palvelumme tuottamiseksi. Haluamme olla luotettava ja arvostettu tekijä alallamme. Keskitymme palvelemaan asiakkaitamme 100% teholla

 

Millä teemme?

Meillä on Pohjoismaiden uusinta kalustoa tiloissamme. Hiontalaitteina on vm. 2014 ja 2012 olevat 5-akseliset Walter Helitronic Power CNC hiomakoneet. Tämä yhdessä Walter Toolcheck - mittalaitteen kanssa, mahdollistaa mikronien tarkkojen työkalujen valmistuksen. Käytämme koneessamme Oelheldin öljyä, joka kuljetetaan suodatinjärjestelmän läpi, jotta öljyn raekoko pysyy mahdollisimman pienenä ja öljy hyvänä. Käytössämme on Walterin uusimmat suunnitteluohjelmistot ja 3D ja 2D - mallinnusohjelmat. Lisäksi meillä on Antti ja Juho. CNC-hiojat, varustettuna alan tuoreimmalla tiedolla, erikoisosaamisella ja taidolla. Me teemme mahdottoman mahdolliseksi parhaalla mahdollisella työkalullamme.

 

Miksi teemme?

Haluamme tuottaa nopeita ratkaisuja nousevien valmistuskustannuksien hillitsemiseksi teollisuuteen. Mistään muualta et saa yhtä nopeasti säästöjä yrityksellesi kuin meiltä. Me käymme ja tuomme tullessamme 30-70 % säästöt lastuavien työkalujen hankkimismenoihin. Lisäksi me tykkäämme tehdä sitä mitä me teemme!

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön